POZNATO STANJE ARNOLDA ŠVARCENEGERA NAKON HITNE OPERACIJE SRCE: Evo da li će moći da NASTAVI KARIJERU
Arnold Švarceneger, Foto: EPA-EFE/Tomasz Wiktor POLAND OUT

svi detalji

POZNATO STANJE ARNOLDA ŠVARCENEGERA NAKON HITNE OPERACIJE SRCE: Evo da li će moći da NASTAVI KARIJERU

Uspesima ove holivudske zvezde ponovo su na put stali zdravstveni problemi, sada je obelodanjeno kako je prošao poslednji zahvat.

Objavljeno:

Arnold Švarceneger iznenadio je obožavaoce, pre nekoliko dana na društvenim mrežama otkrio da je morao hitno na operaciju. Slavni glumac i bivši guverner Kalifornije imao je komplikacije na srcu, pa je hirurški zahvat bio neizbežan.

Problem su napravile prethodne operacije. Imao ih je tri. On je saopštio je da mu je ovog puta ugrađen pejsmejker jer su ožiljci od prošlog zahvata izazvali nepravilan rad srca.

On se sada ponovo oglasio i obradovao sve svoje fanove. Rekao je da je spreman za snimanje druge sezone Netflixove serije "Fubar" koje ga očekuje u aprilu. Filmski Terminator ranije se našalio da je nakon ovoga postao "delimično mašina".

Zdravstevno stanje Arnolda Švarcenegera
Zdravstevno stanje Arnolda Švarcenegera foto: EPA-EFE/ETIENNE LAURENT

- Dobio sam puno lepih poruka iz celog sveta, ali puno ljudi me pitalo hoće li mi pejsmejker uzrokovati ikakve probleme s drugom sezonom serije "Fubar" - objavio je Švarceneger na Instagramu.

- Nipošto. Biću spreman za snimanje u aprilu - dodao je on.

Holivudski glumac glumio je u prvoj seriji Netfliksovog ostvarenja operativcaCIA-e na pragu penzije koji otkriva porodičnu tajnu i prisiljen je vratiti se na teren na posljednji zadatak.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/SrbijaDanas Prenela: I.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.